Kijkers genieten met volle teugen van tienderdrama op Netflix: "Het maakt me nog steeds aan het huilen"

Entertainment
door VDS
maandag, 01 juli 2024 om 18:45
vrije teugels free rein netflix serie
Er zijn een paar zeer vermakelijke tienerdrama series te vinden op Netflix, die ook voor volwassenen leuk zijn om te bekijken en hen de kans geven even in de wereld van een tiener te stappen.

Wanneer de band tussen Zoë en haar paard Raven openbloeit, komt de rest vanzelf in orde

Een van deze series is 'Free Rein' of 'Vrije Teugels', een serie die al vele harten heeft veroverd. Het verhaal gaat over een bijzondere band tussen een meisje en haar paard, een uniek concept bedacht en geschreven door Anna McCleery (van Hollyoaks) en Vicki Lutas (van The Cut).
Het 15-jarige meisje, Zoë, beleeft een levensveranderende tijd op een prachtig eiland voor de kust van Groot-Brittannië, in Bright Field Stables.
Daar ontmoet ze 'Raven', een mysterieus paard. Hun sterke band helpt Zoë om te gaan met haar problemen en nieuwe relaties op te bouwen. Het publiek wordt meegenomen op Zoë's inspirerende reis, die laat zien dat in het leven, het erom gaat dat je na een val weer opstaat.
Jaylen Barron (bekend van Good Luck Charlie en Shameless) heeft de hoofdrol als Zoë, Navia Robinson (bekend van Being Mary Jane en Raven's Home) speelt Zoë's zus Roside, naast Celine Buckens (War Horse), Kerry Ingram (Game of Thrones) en Natalie Gumede (Coronation Street) onder de cast.
"22, en ik hou van deze serie!", "Ik heb zijn show zo vaak gezien en het maakt me nog steeds aan het huilen", "Omg, ik vond dit geweldig zodra het op Netflix kwam! Ik hou ervan hoe modern het is! Kan niet wachten tot de volgende afleveringen uitkomen!" Met de drie seizoenen van deze serie heb je urenlang kijkplezier!