Kijkers genieten met volle teugen van romantische wegkijk film op Netflix: “Heel leuk, lekker luchtig”

Entertainment
door RMO
dinsdag, 28 mei 2024 om 12:45
mother of the bride netflix film
Mother of the Bride is een vrij recente romantische komedie onder leiding van Mark Waters, bekend van zijn werk He's All That, Mean Girls en Freaky Friday. Het script is van Robin Bernheim, de schrijver van de Princess Switch-trilogie.

Wanneer je dochter binnen een maand trouwt in Thailand, dan klopt het moederhart toch iets vlugger

Het verhaal van Mother of the Bride draait rond Lana's dochter, Emma. Wanneer die terugkeert uit het buitenland moet ze haar moeder een toch wel verrassende mededeling brengen: ze gaat trouwen. En niet zomaar ergens, maar in Thailand, en het gaat allemaal binnen een maand gebeuren!
Nog meer verrassend nieuws volgt wanneer Lana, gespeeld door Brooke Shields, ontdekt dat de man die Emma’s hart heeft gewonnen de zoon is van de man die haar hart vele jaren geleden heeft gebroken.
Kijkers zijn dol op 'Mother of the Bride'. Fans van romantische komedies vol clichés en die in de mood zijn voor een licht en humoristisch verhaal, zijn het allemaal eens na het zien van de film.
“Pas gezien...inderdaad leuke film.”
“Beetje voorspelbaar maar erg vermakelijk. Een echte feel good film!”
“Heel leuk, lekker luchtig.”
“Heerlijke wegkijk film. Geen gedoe, gewoon dom kijken, heerlijk.”
In de cast ga je zeker nog enkele andere gezichten herkennen: Brooke Shields als Lana; Miranda Cosgrove ·is Emma; Benjamin Bratt ·speelt Will; Rachael Harris ·is Janice en Sean Teale ·speelt de rol van RJ.