Jennifer Lopez strijdt met robots voor het behoud van de mensheid in nieuwste spectaculaire Netflix film

Entertainment
door RMO
donderdag, 14 maart 2024 om 11:45
atlas netflix film
Jennifer Lopez werkt samen met Netflix voor de totstandkoming van een nieuwe film, waarvan we nu de eerste fragmenten te zien krijgen. Een kijkje naar de teaser en je zult het begrijpen, het is iets dat je moet 'verteren'.
De teaser trailer voor de sci-fi film Atlas is door Netflix onthuld. Hierin vervult Jennifer Lopez de rol van analist, die de last van de toekomst van de wereld op haar schouders draagt.

Over Atlas met Jennifer Lopez op Netflix

In de film futuristische film speelt Jennifer Lopez de rol van Atlas Shepherd, een briljante data-analist die niet veel om mensen geeft en een diep wantrouwen heeft voor kunstmatige intelligentie.
Ze werkt mee aan een missie om een opstandige robot te onderscheppen waarmee ze een mysterieus verleden deelt.
Toch, wanneer de situatie uit de hand dreigt te lopen, blijkt vertrouwen op kunstmatige intelligentie de enige hoop te zijn om de mensheid te redden.
Rolverdeling van de film omvat Jennifer Lopez, Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla, en Mark Strong.
Regie is in handen van Brad Peyton. De film is geschreven door Leo Sardarian en Aron Eli Coleite.
Naast het vervullen van haar hoofdrol is Jennifer Lopez ook producer van de film. Netflix heeft ook de releasedatum van Atlas aangekondigd. Vanaf 24 mei is de film uitsluitend op Netflix te zien.
Hieronder kun je de eerste beelden van deze sciencefiction-film bekijken.