Iedereen zag het aankomen, maar dit succes van Netflix-fenomeen is toch wel hallucinant!

Entertainment
door RMO
woensdag, 22 mei 2024 om 11:45
bridgerton netflix serie
Het is dan eindelijk zover: het langverwachte derde seizoen van Netflix's meest geliefde kostuumdrama, Bridgerton, is gearriveerd en het publiek kan er maar geen genoeg van krijgen.
Zoals verwacht, is dit seizoen direct massaal bekeken door miljoenen fans over de hele wereld, wat resulteerde in duizelingwekkend hoge kijkcijfers.

Hallucinante cijfers voor het nieuwe seizoen over Penelope en Colin

Brigerton, seizoen 3 maakte deze week zijn debuut met deel 1 van seizoen 3, waarin het liefdesverhaal van Penelope en Conlin centraal staat, en belandde direct op de eerste plaats in de Engelstalige tv-ranglijst van Netflix.
De enorme hoeveelheid van 45,1 miljoen views is gewoonweg fenomenaal! En dan gaan we verder hoe dit succes wereldwijd verspreid is.
Het seizoen met Nicola Coughlan en Luke Newton in de hoofdrollen, weet in de eerste week al een plek te bemachtigen in de top 10 in 92 landen.
En daarenboven ook nog eens de eerste plaats in 78 landen op te eisen. En onthoud, dit is nog maar het begin.
Wie weet welke hoogten deze serie nog zal bereiken na de release van deel 2 op 13 juni? Eerdere seizoenen hebben door het verschijnen van dit nieuwe liefdesverhaal ook opnieuw de top 10 lijst behaald.
Daarbij staat seizoen 1 nu op de 4e plaats (4,5M views) en seizoen 2 op de 8e plaats (3,3M views). Beide seizoenen staan momenteel ook in de top van de meest bekeken lijst van Netflix. Kortom, wordt vervolgd!