Heb je deze Nederlandse parel op Netflix al gezien? Fascinerende actiethriller over aanslag houdt kijkers aan het scherm gekluisterd

Entertainment
door RMO
zondag, 09 juni 2024 om 18:45
het gouden uur netflix serie
Voor de liefhebbers van actie, spanning is er een serie op Netflix die heel wat mensen in spanning heeft gehouden. We hebben het dan over de parel op Netflix, Het Gouden Uur.

Het eerste uur na een aanslag is het belangrijkste in Het Gouden Uur op Netflix

De spannende thrillerserie 'Het Gouden Uur' is een topper op Netflix. Deze serie neemt de kijker mee op een opwindende rit door het tumult en de complexiteit van de eerste cruciale 60 minuten na een aanslag, vandaar ook de titel 'Het gouden uur'. Amsterdam wordt in dit seizoen getroffen door een terroristische aanslag.
De hoofdrol wordt gespeeld door Nasrin Dchar, die in het personage van Mardik kruipt - een politie-inspecteur van Afghaanse afkomst die nog banden heeft met mensen uit zijn vaderland. Dit wekt de achterdocht van Mardik's collega bij de AIVD, Joelle, gespeeld door Ellen Parren.
Zodra de aanslag in Amsterdam plaatsvindt, terwijl Joelle Mardik in de gaten houdt, raakt Mardik plotseling betrokken bij de nasleep. Om de zaak nog gecompliceerder te maken, besluit Mardik om op eigen initiatief de terroristen na te jagen, wat alleen maar leidt tot nog grotere wantrouwen van de AIVD.
Kijkers houden van de spanning van Het Gouden Uur. “Geweldige serie", "Top ik durfde wel niet meer naar de schopping gaan", “Hopelijk een vervolg. Steengoede serie!”