Hartverscheurende parel op Netflix: Mysterieuze verdwijning houdt miljoenen kijkers op het puntje van hun stoel

Entertainment
door RMO
dinsdag, 18 juni 2024 om 12:15
the snow girl netflix serie
Netflix heeft al talrijke succesvolle hits in zijn aanbod staan. Een Netflix-serie die wekenlang alle ogen op zich gericht kreeg willen we nog eens onder de aandacht brengen.
Het verhaal van The Snow Girl in het origineel La Chica de Nieve neemt de kijkers mee op een reis naar de opsporing van de dader van een mysterieuze verdwijning van een klein meisje.

Zes afleveringen lang hield het al miljoenen Netflix-kijkers op het puntje van hun stoel

Het verhaal start in 2010 in Malaga, Spanje, waar de familie Martín getuige is van een feestelijke parade die plotseling omslaat in een nachtmerrie wanneer hun dochter Amaya verdwijnt in de massa.
Miren (gespeeld door Milena Smit uit The Girl in the Mirror), een jonge journaliste, neemt het op zich om de verdwijning te onderzoeken, wat haar confronteert met gebeurtenissen uit haar verleden die ze liever had vergeten.
Zij wordt bijgestaan door haar collega Eduardo, gespeeld door José Coronado, die al roem vergaarde in andere Spaanse Netflix-series zoals onder meer Entrevias.
Wij kunnen alvast onthullen dat deze serie spannend blijft tot de laatste scène en het verhaal houdt het tempo erin waardoor je wilt blijven kijken, zeker een aanrader voor iedereen!