Gloednieuw! Stap in de wereld van de catwalk met Netflix' nieuwe dramaserie

Entertainment
door VDS
donderdag, 30 mei 2024 om 12:15
geek girl netflix serie
Op Netflix staat vanaf vandaag een leuke Britse Canadese tienerkomedie. Een nerdy jong meisje komt terecht in de modellenwereld waar ze absoluut niets van af weet.
De bestseller romanserie Geek Girl van Holly Smales is bewerkt tot een 10-delige serie voor Netflix. In Geek Girl heeft de eigenzinnige tiener Harriet Manners er altijd al bij willen horen. Ze is superonhandig en dikwijls het onderwerp van pesterijen op school.
Haar leven wordt op zijn kop gezet door een toevallige ontmoeting met een Londense topmodelagent. Harriet weet werkelijk alles over de meest onzinnige feitjes, maar helemaal niets over mode.
Wanneer ze in de wereld van de mode terechtkomt, krijgt ze te maken met gespannen agenten, aparte ontwerpers, onmogelijk hoge hakken. Ze heeft geen idee wat haar te wachten staat.
Hoewel ze gewoon erbij wil horen, leert ze dat sommige mensen bedoeld zijn om op te vallen. In de cast zie je onder meer Emily Carey als Harriet Manners, Jemima Rooper als Sarah Parish en Tim Downie in de rol van Richard Manners
Na het zien van de trailer zijn een aantal kijkers als enthousiast over de hoofdrolspeelster: "Ik hou van deze actrice. Ze was zo goed in Anastasia, Wonder Women en House of the Dragon. Ze is briljant en getalenteerd."