Fonkelnieuw Italiaans drama gaat vandaag in première op Netflix: Misdaad-western vol actie, gebaseerd op waar verhaal

Entertainment
door VDS
dinsdag, 23 april 2024 om 11:45
briganti brigands the quest for gold
Vanaf 23 april zal Briganti of Brigands: The Quest for Gold, een nieuwe Italiaanse serie op Netflix te zien zijn. Deze serie kan het best omschreven worden als een moderne misdaad-western. Er staan 6 afleveringen klaar voor de Netflix-abonnees.

Brigands: The Quest for Gold, een moderne misdaad-western die vol actie zit

De regie van Brigands is in handen van Steve Saint Leger, die gewoon is om actie en geweld in goede banen te leiden door zijn vorige projecten zoals Vikings, Vikings: Valhalla, Barbarians. Hij wordt verder ook bijgestaan door Antonio Le Fosse (Baby), and Nicola Sorcinelli (Milosc).
Brigands: The Quest for Gold, speelt zich af in het zuiden van Italië in het midden van de negentiende eeuw en is een modern, episch verhaal vol actie. Met rovers in de hoofdrol die het opnemen tegen de staat.
Het verhaal is vrij geïnspireerd door mensen, mannen en vrouwen die echt hebben bestaan en symbolen werden van de boerenrevolutie in het Italië van na de eenwording. Er barstte toen een strijd los waarbij de vrijheid van de boeren op het spel stond.
Filomena ontvlucht haar rijke maar trieste leven om een riskante schattenjacht te leiden. Maar ze is niet de enige die voor dit leven kiest en al snel komt ze in contact met andere vrouwen zoals zij.
Om het goud van het Zuiden terug te winnen en de boeren weer hoop te geven, hebben de verschillende bendes struikrovers geen andere keuze dan zich te verenigen tegen de gemeenschappelijke vijand.
De hoofdrolspelers zijn Michela De Rossi als Filomena, Ivana Lotito als Ciccilla en Matilda Lutz als Michelina De Cesare; Marlon Joubert is Giuseppe. De trailer ziet er alvast veelbelovend uit!