Fans van 'The Glory' zullen blij zijn met deze aankondiging van Netflix

Entertainment
door VDS
dinsdag, 21 mei 2024 om 12:00
all the love you wish for
Netflix heeft aangekondigd dat ze bezig zijn met de productie van een nieuw serie genaamd All the Love You Wish For, hoewel dit nog een werktitels is en dus onder voorbehoud.
De serie wordt gemaakt door de geprezen schrijfster Kim Eun-sook en regisseur Lee Byeong-heon en bevat een sterrencast.

Nieuwe productie gestart met verhaal van geprezen schrijfster van 'The Glory'

Het verhaal gaat over Jinn, een geest die wakker wordt na duizend jaar slaap en zijn nieuwe baas, Ka-young. De serie is een romantische komedie en vertelt over hun meningsverschillen betreffende drie wensen wat leidt tot magische ongelukken en hartverwarmende momenten.
De cast bestaat uit grote namen als Kim Woo-bin (Black Knight, Our Blues, Uncontrollably Fond) als Jinn en Suzy (Doona!, Start-up, Uncontrollably Fond) als de emotioneel onthechte Ka-young.
Ze zijn na zeven jaar weer samen op het scherm wat de fans zeer enthousiast maakt. De serie is een vervolg op het succes van Kim Eun-sook's The Glory en wat haar status als gevierd scenarioschrijver bevestigd.
Ze bouwde al credits op met The King: Eternal Monarch, Mr. Sunshine, Guardian: The Lonely and Great God, Descendants of the Sun en Secret Garden.
Regisseur Lee Byeong-heon, bekend om zijn unieke humor, brengt zijn expertise naar de serie. All the Love You Wish For zal een mix van fantasie, romantiek en komedie zijn.