Familiedrama en keiharde misdaadserie op Netflix houdt kijkers op het puntje van hun stoel: "Geweldige serie, verslaafd vanaf de eerste aflevering!"

Entertainment
door VDS
dinsdag, 23 april 2024 om 18:45
vivir sin permiso unauthorized living netflix serie
Zin in een razendspannend drama dat je op het puntje van je stoel houdt? Duik dan in de intriges, machtsstrijd en geheimen van de Spaanse hitserie Unauthorized Living. Met een scenario zo verslavend als de zaken waar het hoofdpersonage zich in begeeft, heeft deze serie de harten van vele Netflix-kijkers gestolen.
Zet je schrap voor een serie waar familiezaken botsen met de keiharde misdaadwereld en loyaliteit voortdurend op de proef wordt gesteld. Pak de popcorn erbij en maak je klaar voor 'Unauthorized Living'.
De Spaanse serie Unauthorized Living, of Vivir sin permiso in het originele Spaans, is een grote hit op Netflix met een enorme fanbase. Het plot draait om Nemo Bandeira, een drugsdealer die zich voordoet als een respectabele zakenman. Hij wordt getroffen door de ziekte van Alzheimer, maar probeert dit geheim te houden voor zijn familie en doet alsof hij aan zijn pensioen denkt.
Dit roept vragen op over zijn mogelijke opvolger, wat voor spanning zorgt binnen zijn familie. Zijn twee wettige kinderen, die voorheen weinig interesse toonden in het familiebedrijf, beginnen nu te vechten voor hun plek als zijn opvolger.
Ondertussen is er ook nog Mario, een slimme en ambitieuze advocaat die een integrale rol speelt in het illegale drugsbedrijf. Mario Mandoza, Nemo's peetzoon en een meedogenloze advocaat, lijkt op papier de meest geschikte kandidaat, maar hij mist één belangrijk element: hij deelt niet het bloed van zijn peetvader.
Jose Coronado vertolkt de rol van Nemo Bandeira en Álex González speelt Mario Mendoza, Nemo's petekind. Kijkers vinden de reeks alvast meer dan geweldig. 
"Geweldige serie! Verslaafd vanaf de eerste aflevering. Geloof me maar!"
"Het was geweldig. Kon niet stoppen met kijken. Heb voor deze een andere gekeken met dezelfde twee acteurs en die was net zo geweldig."
"Ik heb het 4 keer gezien! Mijn crush Nemo. Zeker een aanrader!”