Emoties lopen hoog op bij de kijkers tijdens intens liefdesverhaal op Netflix: "Zat nog 15 minuten na te genieten met mijn wangen vol tranen"

Entertainment
door VDS
zondag, 12 mei 2024 om 11:45
one day netflix serie
Soms ontdek je een serie die je nog dagenlang bij blijft omwille van het verhaal of de intensiteit waarmee een ingrijpend moment bij je binnen komt. Zo ook bij de serie 'One Day' op Netflix.
"Zo ontroerend, zat nog 15 minuten na te genieten met mijn wangen vol tranen", laat een kijker weten.

Em en Dex uit One Day weten de kijkers op een diepe emotionele wijze te raken

In de televisiereeks One Day ontmoeten Emma en Dexter elkaar voor het eerst op de avond van hun afstuderen aan de Universiteit van Edinburgh, op 15 juli 1988. Na een onverwachte nacht vol avontuur delen ze hun dromen voor de toekomst.
Emma, een opkomende schrijfster, spreekt haar wens uit om de wereld op haar eigen manier te veranderen. Dexter droomt daarentegen van roem en rijkdom.
Dex en Em, zoals ze elkaar noemen, bewandelen allebei hun eigen weg en blijven door de jaren heen in contact.
In iedere aflevering komt Dex en Em een jaar later terug, altijd op dezelfde datum, wat sterke emoties oproept bij de kijkers van Netflix.
De bijzondere band die Emma en Dexter met elkaar hebben en wat op hun levenspad komt, laat kijkers na het kijken emotioneel achter. “Totaal onverwacht met die plot twist …. Sinds dat moment alleen maar gehuild.”