Deze Netflix-serie over een leven van verstikkende controle en onderdrukking houdt je aan je scherm gekluisterd: "Kon niet stoppen met kijken"

Entertainment
door RMO
zaterdag, 27 april 2024 om 18:45
dear child netflix serie
Ben je op zoek naar een spannende, emotionele en intrigerende thriller die je op het puntje van jouw stoel houdt? Duik dan in de wereld van Lena, het centrale personage van de serie 'Dear Child', oorspronkelijk 'Liebes Kind' in het Duits.

Lena kan ontsnappen met twee kinderen, maar dan pas begint het verhaal in Dear Child op Netflix

Voortdurend speurend naar de strohalm van hoop in een leven van verstikkende controle en onderdrukking leidt haar wens om uit het klauwen van een onzichtbare tiran te ontsnappen tot een onvermijdelijke climax van pure adrenaline.
Lena woont in volledige isolatie in een zwaar beveiligd huis samen met haar twee kinderen Hannah en Jonathan. Hun dagelijks leven is strikt gereguleerd, van eten tot toilet bezoek en slapen.
Wanneer hij de kamer betreedt, presenteren ze netjes hun handen. Ze volgen elke instructie die hij geeft. Totdat Lena erin slaagt te ontsnappen.
Na een bijna dodelijk auto-ongeluk belandt Lena in het ziekenhuis, met Hannah aan haar zijde. De serie 'Dear Child', of 'Liebes Kind' in het origineel Duits, start waar traditionele thrillers vaak eindigen: met bevrijding. Maar de volle omvang van hun horror wordt pas duidelijk bij de komst van de ouders van Lena.
Hun aankomst in het ziekenhuis diezelfde nacht markeert het begin van een ware zoektocht naar de waarheid. Ze zijn namelijk al bijna 13 jaar wanhopig op zoek naar hun vermiste dochter...
"Verwarrend, maar ik kon niet stoppen met kijken", "Hield van elk moment!!! Geweldige wending aan het einde!", “Zeer meeslepende serie”, “Super mooie serie!”, zijn enkele reacties van kijkers op deze spannende reeks.
Dear Child is een zesdelige miniserie gebaseerd op de gelijknamige roman van Romy Hausman.