Bloedstollende en zenuwslopende actiefilm is nieuwkomer in top 10 lijst in België en Nederland

Entertainment
door RMO
woensdag, 03 april 2024 om 18:45
the wages of fear netflix netflix film
De zenuwslopende thriller "The Wages of Fear" of "Le salaire de la peur" is een actiethriller van regisseur Julien Leclercq. Het is een opwindende remake van de 1953 film.
Deze Franse productie maakt zijn spectaculaire debuut aan de top van de lijst van niet-Engelstalige films wereldwijd op Netflix met 11 miljoen views. Dit is zeker een prestatie na een paar dagen op Netflix.
In België valt "The Wages of Fear" direct binnen op de tweede plaats van de Netflix top 10, terwijl het in Nederland de achtste plaats inneemt.

Waarover gaat de actiefilm "The Wages of Fear" op Netflix?

De film heeft een topcast kunnen strikken, met Franck Gastambide, Alban Lenoir en Ana Girardot in de hoofdrollen. Het wordt tijd om deze thriller aan u te presenteren.
Huurling Fred (Gastambide) verlangt om naar huis te kunnen gaan, naar Parijs, om weg te komen uit het oorlogsgeteisterde land te verlaten waar hij nu woont. Maar hij heeft geld nodig.
Wanneer Anne (Whettnall), de beveiligingsdirecteur van een oliemaatschappij, Fred 1 miljoen dollar aanbiedt voor een gewaagde missie, stemt hij snel toe.
Het is Fred's taak om het constant brandende vuur in de net geëxplodeerde oliebron te doven. Met honderden onschuldige levens op het spel heeft Fred slechts 24 uur voordat het te laat is.
Aanvankelijk aarzelt hij bij het horen van de details, maar dan biedt Anne aan om zijn opgesloten broer Alex (Lenoir), een explosievenexpert, vrij te laten om aan de missie mee te doen.
Het is een verraderlijke en gespannen situatie. De weg ernaartoe is bezaaid met gewapende rebellen en mijnenvelden op elke hoek. Kan Fred en zijn team racen tegen de klok, een ramp voorkomen en de familie van Alex veilig terugbrengen naar Parijs?