Alle kijkers zeggen hetzelfde over nieuwste film aanwinst met Brooke Shields op Netfix

Entertainment
door VDS
zondag, 12 mei 2024 om 18:45
mother of the bride netflix film
“Bruiloften zijn altijd sociale mijnenvelden. Maar als je dochter trouwt met de zoon van je ex? Met wie wil je dan aan tafel zitten?”, dit lezen we over de nieuwste Netflix aanwinst met Brooke Shields in de hoofdrol: Mother of the Bride.
Mother of the Bride is een nieuwe romcom geregisseerd door Mark Waters (He's All That, Mean Girls, Freaky Friday) naar een script van Robin Bernheim, die de Princess Switch-trilogie schreef.
Lana's dochter Emma keert terug uit het buitenland en dropt thuis een bommetje: Ze gaat trouwen. In Thailand en wel al binnen een maand!
En het wordt alleen maar erger wanneer Lana, gespeeld door Brooke Shields ontdekt dat de man die Emma's hart veroverde de zoon is van de man die jaren geleden het hare brak.

Kijkers zijn verzot op 'Mother of the Bride' 

Kijkers die smullen van romcoms met al zijn clichés en in de stemming zijn voor een luchtig en grappig verhaal zeggen na het bekijken van de film allemaal hetzelfde.
"Dit was geweldig. Luchtig, grappig en ontroerend zonder al te veel drama."
"Het liet me een beetje glimlachen. En dat had ik nodig. Het is een hersenloze, schattige romcom. Soms is dat alles wat we nodig hebben!"
"Een lichtvoetige, goede kijkervaring."
"Ik heb er echt van genoten. Het was geweldig entertaining!"
"Net gekeken. Schattig en een no brainer."