3 gloednieuwe series bestormen Netflix top 10: Deze nieuwkomers hebben alles in huis om jouw nieuwe favoriet te worden

Entertainment
door VDS
vrijdag, 21 juni 2024 om 15:15
collagenieuwkomers netflix
Drie nieuwe series gooien hoge ogen momenteel in de Netflix top 10. Van de spanning en drama rond de Tour de France en de zoektocht naar de ware liefde in een tropisch paradijs, tot de ingewikkelde machtsdynamiek op een prestigieuze school.

3 Nieuwkomers die je niet mag missen!

Tour de France: Unchained: Seizoen 2: Van de competitieve wielrenners tot de strategische ploegleiders, 'Tour de France: Unchained' geeft een exclusief inzicht in de Tour, met talloze uitdagingen van dit wereldwijd bekende evenement. Dit nieuwe seizoen neemt de kijker mee achter de schermen van de 21 fasen van Tour de France 2023: midden in schandalen, tegenslagen en de honger naar roem. Spannende valpartijen, historische ontsnappingen en de drang om te presteren. Deze reeks onderzoekt de intensieve strijd om de felbegeerde gele trui!
Perfect Match: Seizoen 2: Perfect Match verzamelt enkele van de bekendste vrijgezellen van Netflix-series als Love Is Blind, The Ultimatum, Too Hot To Handle, The Mole en nog veel meer in een tropisch paradijs op zoek naar liefde. Ze strijden om een liefdespartnerschap aan te gaan en de best matchende koppels proberen andere koppels uit elkaar te spelen door ze op een afspraakje te sturen met gloednieuwe singles die ze naar de villa uitnodigen. Zullen ze betere paren vormen of zullen ze enkel chaos veroorzaken? Maar één koppel zal de titel Perfect Match krijgen.
Hierarchy: Op Jooshin High School ademt een sfeer van voorrechten en verborgen agenda's. Dit prestigieuze schooldomein wordt beheerd door schoolkoningin Jung Jae-i (Roh Jeong-eui) en haar vriend, Kim Ri-an (Kim Jae-won), ook wel bekend als de koning. Hun heerschappij blijft onbetwist totdat Kang Ha (Lee Chae-min), een beursstudent met een verborgen plan, zich bij hen aansluit. Aangedreven door wraak, begint zijn aanwezigheid de gecompliceerde machtsverhoudingen bovenaan de ladder te destabiliseren. Wat motiveert de nieuwe student om de gevestigde orde te ontwrichten, wat is zijn drijfveer?