Ontdek de smaaksensatie van Aldi, erkend door meesterslager: "De echte blokjes ham geven een goede bite"

Shopping
door VDS
woensdag, 28 februari 2024 om 19:45
schermafbeelding 2024 02 11 122722
Als het op smaak en kwaliteit aankomt lijkt Aldi iedereen te verbazen. Deze keer met hun onberispelijke vleessalade van het huismerk Delicato.
"Lekkere en frisse vleessalade. De echte blokjes ham geven een goede bite", volgens meesterslager Luc De Laet overduidelijk de beste van de 10 vleessalades die hij getest heeft voor HLN.

Huismerk van Aldi krijgt megascore van meesterslager

De Laet, geprezen voor zijn kennersoog en -smaak in vleesselectie en –bereiding, gaf de Aldi vleessalade een indrukwekkende score van acht op tien. Zijn aanprijzing van de "lekkere en frisse vleessalade" is een bewijs dat Aldi's Delicato vleessalade een must-try is voor elke saladeliefhebber.
Aldi's Delicato vleessalade wordt verkocht in potjes van 200 gram, handig en hygiënisch verpakt om de versheid te garanderen.
Aldi blijft trouw aan zijn belofte om kwaliteit tegen een betaalbare prijs te leveren. Een potje van deze heerlijke vleessalade kost je slechts €1,15. Een absoluut koopje voor een product dat zo hoog wordt gewaardeerd door een expert.
Of je het nu gebruikt ter aanvulling op je sandwich, als dip of zelfs als uitgangspunt voor een creatieve maaltijd, met Aldi's Delicato vleessalade kun je je gerechten een vleugje gastronomische finesse geven zonder het budget te beproeven.
Deze aanbeveling is niet zomaar een mening, maar een goed onderbouwde beoordeling van een meester-slager. Het draait om de smaak en kwaliteit. Het is officieel tijd om je scepsis achterwege te laten en zelf de voortreffelijke Aldi vleessalade te proeven.
Hemels in elke hap en licht voor de portemonnee - dat is de Aldi manier. Ervaar zelf de smaaksensatie die de meester-slager goedkeurt. Smaakvol en betaalbaar.