Mis deze superbesparing bij Wibra niet: En haal snel deze megabox deal in huis!

Shopping
door RMOwoensdag, 07 februari 2024 om 19:45
wibra wilrijk gevel
Laten we een perfect Nescafé-moment in de schijnwerpers zetten! Voor de liefhebbers van gemak, kwaliteit en vooral liefhebbers van koffie, heeft Wibra een onverslaanbare deal.

€ 0.17 per kopje koffie, onweerstaanbare deal bij Wibra!

Je kunt nu genieten van een geweldige Nescafé 3-in-1 oploskoffie, verpakt in een megabox met wel 8 pakken voor slechts € 13,99. Ja, dat heb je goed gehoord, niet één, maar voor in totaal 80 kopjes koffie voor een onvoorstelbaar gunstige prijs!
Elk pak bevat tien porties van die heerlijke 3-in-1 oploskoffie, waarmee een pak van € 13.99 neerkomt op 80 kopjes koffie, ofwel € 0.17 per heerlijke kop.
Normaalgesproken betaal je voor één pak € 1.99, maar in deze megabox promotie kost het je slechts € 1.75 per pak. Dat is besparen waar we allemaal van houden!
Nescafé 3-in-1 oploskoffie biedt een héérlijke combinatie van koffie, melk en suiker. Of je nu een ochtendmens bent die de dag niet kan starten zonder een stevige kop koffie, of een avondmens die de dag afsluit met een zachte en warme drank, Nescafé 3-in-1 komt altijd goed van pas. Of je hebt het gewoon even nodig om jezelf door die middagdip heen te slepen.
Een stevige kop Nescafé 3-in-1-oploskoffie is het resultaat van zorgvuldig geselecteerde en vakkundig medium-donker gebrande blend van premium koffiebonen. De perfecte balans van melk en suiker maakt dat je in enkele seconden een heerlijke rijke, gladde en smaakvolle koffie hebt.
Zorg dat je deze geweldige online deal niet mist. Sla toe en haal deze megabox nu in huis, want bij Wibra, maken we mooie momenten betaalbaar! Cheers, op vele heerlijke Nescafé momenten!