Laat dromen uitkomen: Action doet kinderharten sneller slaan met dit nieuwe product in hun assortiment!

Shopping
doorVDSdonderdag, 16 november 2023 op 19:45
Laat dromen uitkomen: Action doet kinderharten sneller slaan met dit nieuwe product in hun assortiment!
Terwijl de gezelligheid van de sfeerverlichting toeneemt, wordt overal enthousiast uitgekeken naar de komst van de goedheiligman. Het is weer die tijd van het jaar waarin kinderen vol verwachting hun schoen zetten, hoopvol op prachtige geschenken.
Sinterklaas is binnenkort weer in het land en velen kunnen niet wachten tot de dag dat zij hun cadeaus mogen uitpakken. Onder de meest gevraagde geschenken hebben radiografisch bestuurbare auto's een bijzondere plek in de harten van vele kinderen.
Met deze auto's kunnen ze zelf hun auto besturen en doorheen het huis of garage rondracen. Of ze zetten eigenhandig een compleet parcours uit met hindernissen.

De droom van vele kinderen kan werkelijkheid worden bij Action!

Action helpt die kinderdroom te doen uitkomen. Zij hebben in hun assortiment enkele nieuwe producten opgenomen waaronder een tweetal radiografisch bestuurbare auto's.
Ervaar de meest sensationele races met deze ontzettend stoere radiografisch bestuurbare raceauto, uitgerust met ledlicht! Beknopte kenmerken: op schaal 1:16, kan in alle richtingen bewegen, zeer schokbestendig, en uitgerust met vacuüm banden en ledlicht. Slechts 12,95 euro per stuk!
Organiseer een race-evenement met deze supersnelle en radiografisch bestuurbare raceauto's voor kleintjes! Ze zullen zich zeker vermaken. Beknopte eigenschappen: Met afstandsbediening, uitgerust met licht- en geluidseffecten, gegarandeerd speelplezier voor kinderen vanaf 3 jaar! Dat wordt gegarandeerd een lachwekkende ervaring. Slechts 6,95 euro per stuk!
Wil je alle nieuwe producten bij Action bekijken? Klik dan hier!