Een win-win voor je smaakpapillen en een gezonde investering! MediaMarkt adviseert 2 toestellen om gezond te koken

Shopping
door RMO
zondag, 05 november 2023 om 19:45
logo vector mediamarkt 1
Ben jij een liefhebber van snacks, maar wil je tegelijkertijd streven naar een gezondere levensstijl? Dan zou de airfryer wel eens jouw ideale metgezel kunnen zijn.
Met dit handige apparaat bereid je niet alleen heerlijke frietjes en snacks, maar ook diverse andere maaltijden. Wat de airfryer extra speciaal maakt, is dat je niet alleen kunt frituren zonder vet, maar ook bakken, grillen, roosteren en zelfs braden behoren tot de mogelijkheden.

Mediamarkt heeft twee airfryers met het label 'MediaMarkt adviseert' 

Bij MediaMarkt hebben ze diverse merken in het assortiment. Maar bij twee toestellen staat het label ‘MediaMarkt adviseert'
1. MOULINEX Airfryer Easy Fry & Grill XXL
De MOULINEX Airfryer Easy Fry & Grill XXL in inox afwerking laat je kennismaken met de wereld van gezond frituren en heerlijk grillen. Zijn grote capaciteit, snelle bereiding en eenvoudige reiniging maken dit het ultieme keukenhulpmiddel voor gezonde en smakelijke maaltijden, op elk moment van de dag.
De 8 vooraf ingestelde automatische programma's (frietjes, nuggets, gebraden kip, pizza, vlees, vis, groenten en dessert) maken het mogelijk de heerlijkste gerechten in een mum van tijd te bereiden.
Je kan dit toestel momenteel kopen aan 189.95 euro incl. BTW. (Hier vind je bijkomende informatie)
2. NINJA Hetelucht friteuse Foodi Dual Zone (AF300EU)
Haal een gezonde snackbar in huis met de Ninja Hetelucht friteuse Foodi Dual Zone. Deze wordt geleverd in het kleur zwart. De Dual Zone airfryer van 2470 Watt maakt gebruik van een heuse dubbele lade. In totaal kan er 7,6 liter ofwel 1,7 kilogram aan voedsel in worden klaargemaakt.
Braad of rooster je vlees, vis of groenten met de Roast functie. Gedroogd fruit, vlees of kruiden bekom je eenvoudig met de Dehydrate functie. Je kan hiermee zelfs fruitchips maken. Met de Bake functie bak je in een-twee-drie een heerlijke cake. Je kan klaargemaakte maaltijden ook terug opwarmen met de Reheat functie.
De prijs voor deze airfryer komt op 229 euro incl. BTW. (Hier vind je bijkomende informatie)
Misschien is een airfryer wel een goed idee als eindejaarscadeau voor een familielid of vriend. Alvast win-win voor je smaakpapillen en een gezonde investering!