Albert Heijn doet het weer, De Giga Gratis Week: Trakteer jezelf op een sublieme verfrissing!

Shopping
door RMO
zondag, 23 juni 2024 om 22:45
albert heijn
Het is de perfecte timing, nu het warmer wordt, langzaam in het zomerseizoen glijdt, willen we allemaal wat verfrissing. En niets is verfrissender dan een heerlijk ijsje!
Bij Albert Heijn hebben ze duidelijk rekening gehouden met onze behoefte aan een heerlijke, koude heerlijkheid.
Magnum, geliefd bij velen om zijn verrukkelijke smaken en decadente chocolade-laag, is momenteel te vinden in de aanbieding bij Albert Heijn. Het gaat hier niet zomaar om een kleine verlaging van de prijs. Nee, Albert Heijn maakt het u gemakkelijk om te genieten en toch uw portemonnee te sparen met hun actie 'De Giga Gratis Week'.

1+1 gratis actie, trakteer jezelf op je favoriete smaak Magnum, 

En er is geen gebrek aan opties. Magnum heeft een breed assortiment van smaken die allemaal deel uitmaken van de actie. Denk aan een Magnum mini classic met zijn volle vanillesmaak, omhuld met de kenmerkende dikke, krakende Magnum chocolade. Of ga voor de Magnum mini Almond als je de sublieme combinatie van vanille en amandelen wilt ervaren.
Maar misschien wil je wel iets helemaal nieuws proberen? Dan is er de Magnum pint classic. Deze verrukkelijke pot bevat 440ml pure verwennerij, perfect voor gezellige avonden in de tuin. Dit smakelijke genot bestaat uit fluweelzacht vanille roomijs, verrijkt met stukjes chocolade, en volledig omhuld met nog meer krakende Magnum chocolade.
Als karamel meer jouw ding is, is de Magnum Double Gold Caramel Billionaire een echte aanrader. Het is een sublieme combinatie van roomijs met pecan- en biscuitsmaak, verrijkt met gezouten karamelsaus en koekstukjes, en afgewerkt met een laag golden caramel chocolade. Het klinkt decadent en geloof ons, dat is het ook!
De promotie loopt tot en met 30 juni. Het is dus de hoogste tijd om je slag te slaan en te genieten van deze geweldige kans. De prijzen en alle smaken die onderdeel zijn van deze actie zijn te vinden op de website van Albert Heijn, dus wacht niet langer en trakteer jezelf!