Netflix-leden dragen deze serie op handen: “Bij de laatste aflevering krijg je tranen in je ogen"

Entertainment
door VDS
dinsdag, 16 april 2024 om 13:50
entrevias netflix serie
Het derde seizoen van de zeer populaire Spaanse serie Entrevias is onlangs uitgebracht op Netflix, tot grote vreugde van de fans. Voor de derde keer op rij is de show erin geslaagd zijn publiek te plezieren.

José Coronado beschermt zijn naasten ook al dreigt overal gevaar en geweld

José Coronado hernam zijn rol als Tirso in 'Entrevias', en portretteert een gepensioneerde oorlogsveteraan die ijzerwaren verkoopt. Tijdens het eerste deel, komt hij in contact met zijn rebelse kleindochter Irene, met Vietnamese roots. Ook moet hij zich in het eerste deel verzetten tegen criminelen, waarvoor hij zich aansluit bij een corrupte politieagent, Ezequiel.
Het einde van het tweede seizoen dat ons met een ogenschijnlijk gelukkige familie achterliet, had nog veel onopgeloste kwesties, waardoor er een derde seizoen noodzakelijk werd. In seizoen drie zijn kijkers vooral geïntrigeerd door de toekomst van het criminele personage Ezequiel, gespeeld door Luis Zahera, evenals de terugkeer van Tirso's ex-vrouw dat veel potentieel heeft voor plot twists.
Het nieuwste derde seizoen van 'Entrevias' brengt een grote verandering met zich mee. Een belangrijk personage zal vertrekken, en een nieuw personage zal zijn intrede doen, wat zorgt voor veel opschudding.
Fans blijven enthousiast over de misdaadserie, zoals blijkt uit online commentaren: "Hield van deze serie. Het einde was wel ruw", "Geweldig verhaal en geweldige acteurs”, "Mijn man en ik hebben alle 3 de seizoenen in een maand gekeken. Erg goede serie en ik kan niet wachten op seizoen 4. Bij de laatste aflevering krijg je tranen in je ogen".