Miljoenen kijkers zijn verslaafd aan Spaanse dramaserie op Netflix: "DE mooiste serie"

Entertainment
door RMO
vrijdag, 17 mei 2024 om 20:30
velvet netflix serie
Op Netflix staat een parel die al miljoenen harten heeft veroverd. Een verhaal dat zich afspeelt in het naaiatelier van een haute couture bedrijf en winkel.
We hebben het over het Spaanse Velvet en er zijn nog enkele spin-off series. Je geniet van veel drama, maar ook van een bedwelmende romance.
Deze gevierde serie belicht op elegante wijze de wereld achter de schermen van high fashion én de aantrekkingskracht van een verboden liefdesverhaal.
Het verhaal speelt zich af in het prestigieuze modewarenhuizen van Madrid, Galerías Velvet. Het draait om de levens en liefdesavonturen van de aantrekkelijke erfgenaam Alberto Márquez (Miguel Ángel Silvestre) die verliefd is op de getalenteerde naaister Ana Ribera (Paula Echevarría).
'Velvet' is niet alleen een romantisch drama, maar ook een periodedrama dat ongetwijfeld de aandacht trekt van de liefhebbers van vintage mode en de glamour van de jaren '60.
De chemie tussen de hoofdpersonen, gespeeld door Silvestre en Echevarría, maakt deze serie zo aantrekkelijk en verslavend voor de kijkers.
Maar ook door een hele reeks nevenkarakters zorgt de serie Velvet voor extra drama, humor en intriges, waardoor de serie nooit saai of voorspelbaar wordt.
"Krijg maar niet genoeg van Velvet. Na 4 seizoenen nu begonnen aan Velvet colleción."
"DE mooiste serie."
"Superserie, zal me altijd bijblijven."
"Tot nu toe de allermooiste serie die ik ooit gezien heb."