Krachtig Koreaans actiespektakel schittert op Netflix: Visuele effecten en pakkend plot verovert harten van kijkers

Entertainment
door RMO
vrijdag, 09 februari 2024 om 18:45
badland hunters netflix film
Een spannende actiefilm is sinds 26 januari te zien op Netflix, en het lijkt meteen succesvol te worden. Voor de tweede week op rij staat deze Koreaanse actiefilm bovenaan de lijst van niet-Engelstalige films met maar liefst 18,1 miljoen views wereldwijd.
De film, 'Badland Hunters', speelt zich af in een dystopische wereld vol chaos en staat bol van actie. Het belooft de kijker te trekken met zijn visuele effecten en een pakkend plot.

Visuele effecten, actie en een snoeihard verhaal dat is 'Badland Hunters'

Seoul ligt in puin na een aardbeving. Overlevenden worstelen in miserabele omstandigheden om aan voedsel en basisbehoeften te komen. Er is slechts één dokter in de stad, maar hij is volledig doorgedraaid en er is niemand die hem kan stoppen.
Wanneer deze gekke dokter een tienermeisje ontvoert voor zijn experimenten, zal een meelevende maar genadeloze jager alles doen om haar veilig thuis te brengen.
Centraal in deze film staat de bekroonde Koreaanse actie acteur Don Lee, wereldwijd bekend om zijn rollen in kaskrakers als Marvel's Eternals en Train to Busan.
Met deze film, maakt Lee niet alleen een indrukwekkend debuut op Netflix, maar toont hij ook zijn veelzijdigheid als acteur. Hij speelt de hoofdrol naast Lee Hee-jun en K-pop ster Lee Jun-young.
De film, 'Badland Hunters', markeert het regiedebuut van vechtsportchoreograaf Heo Myeong-haeng. Het script is mede geschreven door Kim Bo-tong, de bedenker van D.P., en Kwak Jae-min, bekend van Amanza.