Kijkers laaiend enthousiast over bikkelharde actiefilm: “Heb de serie in 1 dag weggekeken, goeie serie!”

Entertainment
door VDS
donderdag, 18 april 2024 om 18:45
crooks netflix serie
De opwindende actiefilm Crooks (Duitsland) is sinds begin april op Netflix te vinden en heeft deze week wereldwijd een indrukwekkende sprong naar de tweede plaats gemaakt met 5 miljoen views.
"Wat je ook doet, mis deze serie niet, snel en spannend, goed verhaal", schrijft een kijker.
In deze Duitse productie zien we goede acteerprestaties van Frederick Lau (Charly), Christoph Krutzler (Joseph) en Svenja Jung (Samira).

'Oude kennissen' maken het Charly niet gemakkelijk in Crooks

Charly, die in Berlijn een vredig leven leidt met zijn gezin, wordt plotseling geconfronteerd met spoken uit zijn verleden. Deze oude 'vrienden' bedreigen zijn gezin en dwingen hem medeplichtig te zijn bij de diefstal van een kostbare munt.
Tegelijkertijd wordt Joseph, een clan-bestuurder uit Wenen, gevraagd om de buit naar Oostenrijk te transporteren. Maar het plan verloopt helaas niet zo vlot als gehoopt en resulteert in conflicten met dodelijke uitkomsten.
De levenspaden van Charly en Joseph kruisen onontkoombaar, wat hen beide tot voortvluchtigen maakt. Ze zijn genoodzaakt een strategie te ontwikkelen om Charly's gezin uit de gevarenzone te halen. Tijdens hun strijd voor wat voor hen waardevol is, krijgen ze te maken met clans uit Berlijn, Wenen en Marseille.
Enkel door op hun vriendschap te vertrouwen kunnen ze overleven. Zo start een sensationele actievolle roadtrip die drie landsgrenzen overschrijdt.
“Vond ik heel goed”, “Leuke serie, gisteren uitgekeken, nu wachten op seizoen 2”, “Kijkplezier is er zeker!! Spannende serie”, “Heb de serie in 1 dag weggekeken, goeie serie!”, lezen we online.