Kijkers in 86 landen in de ban van epische oorlogsserie op Netflix: "Mis dit niet...zo goed is het!"

Entertainment
doorRMOzaterdag, 18 november 2023 op 18:45
Kijkers in 86 landen in de ban van epische oorlogsserie op Netflix: "Mis dit niet...zo goed is het!"
De epische limited serie 'All the Light We Cannot See' kwam voor de tweede week op rij sterk binnen en behield de toppositie in de Engelstalige lijst van series op Netflix.
De serie kreeg 10,1 miljoen views, waarmee het de meest bekeken titel van de week werd.

'All the Light We Cannot See' op Netflix blijft indrukwekkend stijgen in 86 landen

De serie is gebaseerd op de Pulitzer Prize-winnende roman met dezelfde naam, die onlangs weer op nummer 1 stond in de bestsellerlijst van The New York Times.
De serie levert een emotionele doorbraakprestatie van nieuwkomer Aria Mia Loberti en blijft indrukwekkend stijgen tot de top 10 in 86 landen.
'All The Light We Cannot See' is een baanbrekende limited serie die het verhaal volgt van Marie-Laure, een blind Frans meisje en haar vader, Daniel LeBlanc.
Zij ontvluchten het door de Duitsers bezette Parijs met een legendarische diamant om te voorkomen dat deze in handen van de nazi's valt.
Marie-Laure en Daniel worden meedogenloos achtervolgd door een wrede Gestapo-officier die de steen voor zijn eigen egoïstische doeleinden wil bezitten en vinden al snel een schuilplaats in St. Malo, waar ze hun intrek nemen bij een teruggetrokken oom die clandestiene radio-uitzendingen uitzendt.
Maar hier in deze eens zo idyllische kuststad botst Marie-Laure's pad ook onverbiddelijk met de meest onwaarschijnlijke geestverwant: Werner, een briljante tiener die door het Hitlerregime wordt ingezet om illegale uitzendingen op te sporen.
In plaats daarvan deelt hij een geheime band met Marie-Laure en haar geloof in de mensheid en de mogelijkheid van hoop.
"Het boek was geweldig en de film ongelooflijk. Sterk aan te bevelen."
Kijkers schrijven massaal veel aanbevelingen online, zodat niemand deze serie zou kunnen missen: "Mis dit niet...zo goed is het!"
"Ik heb genoten van de serie. Ja, het is anders dan het boek, maar het eindigde zoals ik had gehoopt dat het boek zou eindigen. Zelfde thema en, vond ik, goed geacteerd."