Kijkers hebben alleen superlatieven voor spannende topfilm op Netflix: "Richard Gere is nog nooit zo goed geweest"

Entertainment
door VDS
dinsdag, 07 mei 2024 om 16:45
arbitrage netflix film
Op Netflix ontdek je een spannende en hoogwaardige thriller, waarin Richard Gere de hoofdrol speelt als een wanhopige zakenman in een race tegen de tijd.
Richard Gere speelt in de film Arbitrage, Robert Miller, een hedgefondsmagnaat die in grote moeilijkheden verkeert. Ondanks dat het erop lijkt dat hij alles goed voor elkaar heeft.
Maar waar zijn dochter Brooke (gespeeld door Brit Marling), zijn werknemers en investeerders zich niet bewust van zijn is dat Robert de financiële stand van zijn bedrijf flink heeft overdreven.
Een slechte investering heeft er namelijk voor gezorgd dat zijn bedrijf veel minder waard is dan hij doet voorkomen. Daarom probeert hij wanhopig zijn handelsonderneming aan een grote bank te verkopen.
Robert Miller wil voorkomen dat zijn frauduleuze praktijken worden ontdekt. Een onverwachte en ernstige fout dwingt hem echter om hulp te zoeken op een onwaarschijnlijke plek.
"Ik vond deze film geweldig, en wat hem zo leuk maakte was dat ik geen idee had wat er ging gebeuren. Je moet de film zien. Hij is erg goed en Richard Gere is nog nooit zo goed geweest", schrijft een kijker over Arbitrage.
Complimenten voor Gere zijn er in overvloed: “Acteur Richard Gere wordt steeds beter! Hij verdwijnt in elke rol - wat de uitdaging ook is, hij voert het personage volkomen geloofwaardig en meeslepend uit.”
Andere prominente acteurs in deze drama film zijn Susan Sarandon, Tim Roth, Brit Marling, Laetitia Casta, Nate Parker, Stuart Margolin en Chris Eigeman.