Een parel op Netflix die niemand onberoerd laat: "Kreeg tranen in mijn ogen”

Entertainment
door VDS
woensdag, 15 november 2023 om 18:45
a beautiful life netflix film
Een tijdje geleden maakte een film met prachtige beelden en muziek zijn intrede op Netflix. Er ontstond onmiddellijk een hype rond de hoofdrolspeler en kijkers waren zwaar onder de indruk van zijn talent, vandaar stellen wij hem graag nog een keer aan jullie voor.
"Kreeg tranen in mijn ogen bij het laatste nummer. Zo'n mooie film met prachtige liedjes", schrijft een kijker over de film.
A Beautiful Life is een Deense Netflix speelfilm met de Deense zanger Christopher in zijn allereerste hoofdrol. A Beautiful Life werd wereldwijd gelanceerd op Netflix op 1 juni 2023.

'A Beautiful Life' waarin een visser zijn droom om een ster te worden bijna laat schieten...

Elliott, een jonge visser met een bijzondere stem, krijgt de kans van zijn leven als hij wordt ontdekt door de succesvolle spraakmakende muziekmanager Suzanne.
Suzanne koppelt Elliott al snel aan haar vervreemde dochter en muziekproducer Lilly. Op zijn weg om een ster te worden, bedreigen strubbelingen uit het verleden niet alleen zijn grote doorbraak, maar ook de ontluikende liefde met Lilly.
A Beautiful Life is geregisseerd door Mehdi Avaz (Toscana) en heeft Christopher, Inga Ibsdotter Lilleaas (Women in Oversized Men's Shirts), Christine Albeck Børge (Ulven Kommer), Ardalan Esmaili (The Charmer, Snabba Cash) en Sebastian Jessen (Grow, In Love & War) in de hoofdrollen.
Kijkers zijn helemaal onder de indruk van de stem van Christopher na het bekijken van de film. "Net klaar met het kijken van deze film. En nu ben ik een trotse fan van Christopher."
"Ik kende deze man al voor deze film. Hij is zo'n getalenteerde jongen en krijgt eindelijk de erkenning die hij verdient!"