Een must-watch op Netflix voor liefhebbers van actieseries: "Een meesterwerk en het moet gezien worden"

Entertainment
door VDS
dinsdag, 14 november 2023 om 18:45
who is erin carter netflix serie
Op het einde van de zomer kwam Netflix met een actiefilm die onmiddellijk een sensatie werd en massaal veel abonnees deed kijken. Voor wie dit pareltje nog niet gezien heeft, stellen we hem nog graag even voor.

'Who is Erin Carter?' deze vraag hield kijkers wekenlang in de ban van Netflix

'Who is Erin Carter?' Deze vraag heeft de kijkers maandenlang in spanning gehouden, waardoor deze miniserie over een Britse expat leerkracht wonend in Spanje, wereldwijd wekenlang bovenaan in de Engelstalige top 10 lijst van Netflix stond.
"Deze serie is zo goed als iedereen heeft gezegd. Ik verwachtte er weinig van, maar deze serie heeft me doen bingen. Elke aflevering wordt beter en beter. Ik hoop echt dat ze nog een seizoen maken!"
Voor haar echtgenoot, Jordi (gespeeld door Sean Teale), is ze zijn sterke, mooie en intrigerende vrouw. Terwijl de tienjarige Harper (gespeeld door Indica Watson) haar kent als de moeder die beweert dat ze alles zou doen voor haar dochter, maar toch altijd onverwacht verdwijnt op de meest willekeurige tijden.
Voor haar buurman Emilio (gespeeld door Pep Ambròs), een politierechercheur, was ze de vrouw van zijn beste vriend, totdat hij videobeelden zag van een worsteling met aanvallers tijdens een supermarkt overval die de hele serie in beweging zet.
Na een cruciale ontdekking over Erin, roept Emilio haar hulp in bij zijn donkere onderzoeken. Vanaf dat moment begint de echte actie en komt Erin in het vizier van een gevaarlijke bende.
Welke uitdagingen Erin ook ontmoet, de kijkers kunnen zien dat ze sterk genoeg is om het zelf aan te pakken; maar zodra het op haar familie neerkomt, schakelt ze naar een hogere versnelling. Een fout zou het einde van haar familie kunnen betekenen, en Erin zal alles doen om hen te beschermen.
"Naast alle actie vond ik het geweldig dat de focus lag op het feit dat ze gewoon een moeder is die bereid is om alles te doen."
"Net 2 afleveringen gekeken, het is een meesterwerk en het moet gezien worden. Een traktatie voor liefhebbers van actiefilms, dankzij de makers van deze serie is er geweldig werk geleverd."
De serie heeft Evin Ahmad in de hoofdrol als Erin Carter, met Sean Teale als Jordi, Indica Watson als Harper en Denise Gough als Lena.