Dramatiek op zee: Drie Netflix hits die je op het puntje van je stoel houden

Entertainment
door VDS
dinsdag, 05 maart 2024 om 18:45
alta mar netflix serie
Hoe kun je een verhaal nog intensiever, dramatischer en aangrijpender maken? Precies, door een oceaan toe te voegen en iedereen in een waterzee te laten vastzitten.
Op Netflix vind je drie meeslepende titels die je haren recht overeind laten staan. Om verschillende redenen voelt de oceaan in deze verhalen heel zwaar aan en maakt de situatie op het water nog depressiever.
Nowhere - Zwanger, alleen en op drijvende in de oceaan probeert een vrouw gevangen in een scheepscontainer te overleven na het ontvluchten van een verwoestend totalitair regime.
Zee van tijd - Deze film is gebaseerd op een waar verhaal. Een jong verliefd stel maakt met hun peuter Kai in de jaren tachtig een wereldreis met hun zeilboot. Op de Atlantische Oceaan verandert alles wanneer hun zoontje opeens verdwenen is van het schip. Na 40 jaar ontmoeten het paar elkaar opnieuw.
Alta mar of High Seas - In deze Spaanse reeks gebeuren er meerdere sterfgevallen aan boord van een luxueus cruiseschip dat in de jaren veertig van Spanje naar Brazilië vaart. Stranden in het midden van een oceaan waar iedereen verdacht is, laat niemand zich veilig voelen. Passagiers en zussen Eva (Ivana Baquero) en Carolina Villanueva (Alejandra Onieva) beginnen de moorden te onderzoeken en stuiten daarbij op enkele verontrustende familiegeheimen. Er zijn drie verschillende verhalen van Alta mar te ontdekken, alledrie even goed en vindingrijk!