Zeg deze zin nooit als je op date gaat: “Het maakt alles kapot”

Het zou best kunnen dat je vanavond op date gaat. Zaterdagavond is immers een populaire avond om af te spreken met iemand wiens hart je wil veroveren.

In dat opzicht heeft de website ‘powerofpositivity.com’ een gouden tip. De website helpt je om dagelijks positief door het leven te stappen.

Wie straks op date gaat kan de zin ‘Ik heb het heel druk’ maar beter niet zeggen. Het doet je date vermoeden dat je geen tijd kan vrijmaken voor de mensen die je lief hebt. “Die zin maakt alles kapot”, staat er te lezen op de website.

Bovendien heeft iedereen heeft het gevoel dat hij of zij dezer dagen druk bezig is. Maar dat neemt niet weg dat je tijd kan maken voor de mensen die je lief zijn en je soms je dagen anders kunt inrichten als je iemand graag wilt zien.

En dat is de reden waarom de zin ‘ik heb het druk’ je date een raar gevoel kan bezorgen. Je date voelt zich afgewezen of zelfs niet goed genoeg.

Wanneer je de zin echt gaat gebruiken als excuus, kan je volgens de website maar beter meteen zeggen dat je je date niet leuk vindt. Eerlijkheid duurt nog altijd het langst!

Wat is jouw mening?