Zeer slecht nieuws voor de meisjes van K3

Slecht nieuws voor K3. Hoewel de nieuwe k3 het best goed doet in België, zeker met hun nieuwe album Ushuaia dat na acht weken nog steeds op de tweede plaats staat van de Ultratop 50 albums, gaat het minder vlot bij de noorderburen. Het is er zelfs zo erg dat ze een show hebben moeten cancellen. 

Hier in België gaat hun album goed de deur uit én ook de tickets voor hun shows vloeien rijkelijk buiten. Maar in Nederland is dat helemaal anders. Daar gaan de tickets alles behalve goed de deur uit.

In de Ijsselhallen in Zwolle stonden er vijf shows gepland in het weekend van 25 en 26 februari. Maar gisteren kregen mensen die al tickets geboekt hadden voor de eerste show op 25 februari opgebeld, met de vraag om zo snel mogelijk hun tickets om te boeken naar één van de andere vier shows. Indien gewenst betaalde Studio100 de tickets zelfs terug.

Vorig jaar stond K3 nog in de top 100 van wereldwijd bestverkopende concerttournees, maar het is al zeker dat dat dit jaar niét het geval zal zijn. “Het is duidelijk dat nu Karen, Kristel en Josje niet meer op het podium staan, er minder interesse is in K3. In Nederland is K3 nu een pak minder populair als in Vlaanderen”, aldus een oplettende K3-fan aan Showbizzsite.

“De afscheidsshow werd zo goed bezocht omwille van het afscheid van Karen, Kristel en Josje, niet omdat er drie nieuwe meisjes op het podium staan.”

Eind deze maand zal hun nieuwe show bij ons in première gaan in Flanders Expo Gent.

Wat is jouw mening?