Zeer slecht nieuws voor Bieke Illegems

Bieke Illegems (45) heeft geen goed nieuws gekregen. De presentatrice is er het hart van in, zo blijkt uit haar reactie.

Deze zomer zal Bieke niet op het scherm te zien zijn met het haar datingprogramma ‘Vind je lief’. In plaats daarvan komen Adriaan Van den Hoof en Jeroen Meus op het scherm.

“Ze hebben me bij de vrt altijd gezegd dat ze heel tevreden waren over het laatste seizoen van ‘Vind je lief’. Dat haalde ook goeie kijkcijfers”, licht een teleurgestelde Bieke toe in TV-Familie.

“Maar omdat er deze zomer weinig sport is, is de programmatie moeilijker in te plannen. En allicht spelen er ook budgettaire redenen mee. De vrt zet momenteel alles in op het voor- en najaar en ‘Vind je lief’ is best een duur programma om te maken. Het is jammer, maar ’t ís nu eenmaal zo.”

“Het was zo fijn om het leven van mensen te kunnen beïnvloeden. Neem nu Els en Nabil. Binnenkort ga ik naar hun babyborrel. Zij kregen in maart een zoontje: Gaston. Geweldig dat we met een tv-programma zoveel betekenen in iemands leven!”

Wat is jouw mening?