Wie wil Billy een warme thuis geven zodat ook zij een vrolijk kerstfeest heeft?

De politie van Maldegem wil graag iedereen een fantastisch kerstfeest bezorgen. Het lanceerde dan ook een opvallende oproep op de sociale media.

De politie lanceerde een oproep voor een nieuwe thuis voor hond Billy. Dat behoort normaal niet tot het takenpakket van de politie. “Het is inderdaad een niet alledaagse oproep”, bevestigt de politie van Maldegem aan Het Nieuwsblad. “Maar met Kerst voor de deur wilden we nog vlug zelf een oproep lanceren.”

Om privacyreden mag de politie niet zeggen waar de hond vandaan komt. “Maar het is een gezond teefje van drie jaar oud. Ze is gesteriliseerd, lief, sociaal en onderdanig. Ze speelt graag met een balletje en luistert goed. Het enige wat ze nog mist is een gezellige en warme thuis. En het zou toch mooi zijn mocht dat nog lukken in deze kerstperiode.”

Wie Billy een warme thuis kan bezorgen of iemand kent die dit kan doen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van Maldegem. Dit kan op volgende contactgegevens: 050-72.71.70 of mail naar politie@maldegem.be.

Wat is jouw mening?