Veel deelnemers voor Blind getrouwd: Velen laten zich niet afschrikken om met onbekende te trouwen

Het programma ‘Blind Getrouwd’ had vorig jaar een absolute primeur te pakken. Een programma dat nog nooit eerder op tv gezien was. Single’s moesten zich inschrijven, en experts gingen de geschikte partner voor hen zoeken, waarmee ze moeten trouwen. 

Er werden drie koppels gevormd. Slechts één koppel bleef daadwerkelijk samen na de opnames, de andere koppels vroegen meteen de scheiding aan. Maar nu heel Vlaanderen heeft kunnen kijken hoe het werkt, hebben er toch nog 2800 single’s zich ingeschreven voor het tweede seizoen.

Via verschillende testen en screenings zoeken vier experts dé perfecte partner voor jou, alleszins volgens de wetenschap dan toch. Uit de 2800 kandidaten vormden ze op basis van wetenschappelijke criteria enkele koppels.

Ze moeten dus hun ja-woord geven aan een persoon die ze nog nooit eerder gezien hebben. Behoorlijk spannend en zenuwslopend, Maar blijkbaar zijn er toch weinig Vlamingen die zich daardoor laten afschrikken.

Uiteindelijk blijft het een wetenschappelijk experiment, maar het nieuwe seizoen staat klaar om uitgezonden te worden op VTM. De experten Gert Martin Hald, Margo Van Landeghem, Alexander Witpas en Sybille Van Weehaeghe hebben hun best gedaan om nieuwe koppels te vormen die volgens de wetenschap uitstekend bij elkaar zouden passen.

Later deze maand zal het nieuwe seizoen van start gaan.

Wat is jouw mening?