Stan Van Samang heeft nog een geheim

Stan Van Samang maakte tegen wil en dank in het geslacht van zijn baby bekend. Stan en zijn vriendin Barbara verwachten deze zomer hun eerste kindje.

Intussen heeft Stan genoten van zijn jurywerk in ‘Belgium’s Got Talent’. “Awel, ik heb er meer van genoten dan ik had verwacht”, luidt het bij Stan in Dag Allemaal. “Al is ’t niet makkelijk om mensen die het beste van zichzelf geven te moeten bekritiseren. Soms werd ik omvergeblazen, maar hier en daar was het niet mijn meug. Wat ik sowieso heb geprobeerd: altijd zo eerlijk en authentiek mogelijk te zijn.”

Tijdens de finale kreeg Stan ook te horen hoe een goocheltruc werkt. “Een onverwachte meevaller. Van de illusionisten Stefan en Kurt kreeg ik een koptelefoon. Ik hoorde tot in detail hoe hun truc werkte. Waarschijnlijk om mij te paaien, want het is geen geheim dat ik niet tegen goocheltrucs kan. Omdat ik ze nooit begrijp. Wel knap van het duo dat ik zelf mocht beslissen of ik hun geheim zou verklappen of niet.”

“Ik zwijg als het graf. Enkel Barbara mag het weten. Dat is dus ons geheimpje. Allez, tot ik me weer eens misspreek, zeker?”

Wat is jouw mening?