“Perverse, walgelijke man” misbruikt jarenlang zijn zoontje op verschrikkelijke manier en daar stopt het niet bij

Child Focus heeft een veroordeelde Mechelse postbode opnieuw voor de rechter gedaagd. De man leende zijn zoontje van elf uit aan een Duitse pedofiel. 

Wat de man deed met zijn zoontje is te gruwelijk voor woorden. Hij misbruikte zijn zoontje jarenlang op de ergste manier. Hij ging daarbij zelfs zo ver dat hij zijn kind via darknet – een duistere plek op het internet waar misdadigers met elkaar in contact komen – aan een Duitse pedofiel aanbood, schrijft Het Nieuwsblad.

Die man ging op het voorstel in en verkrachtte de jongen in het bijzijn van zijn vader, die alles filmde en de beelden nadien via darknet aan andere pedofielen verspreidde. De rechter gooide L.H. zeventien jaar in de cel. Hij noemde L.H. ook een perverse, walgelijke man.

“Als organisatie die strijdt tegen seksuele uitbuiting van kinderen vonden wij het erg belangrijk dat die beelden tóch nog onderzocht werden wat eerst niet gebeurd is”, zegt Heidi De Pauw, algemeen directeur van Child Focus. “Want het gaat hier om beelden van de ergste soort van zwaar seksueel misbruik. Beelden van zijn zoontje die ondertussen via darknet de wereld rondgaan. ”

Wat is jouw mening?