Get Ready! heeft nog meer straf nieuws

Get Ready! zou sinds dit jaar weer samen zijn in hun originele bezetting. Hoewel het eerder leek dat de vier mannen nooit nog terug samen zouden komen, is dat blijkbaar toch het geval. En ze geloven er zelf heel hard in. 

Jimmy Samijn (42), Glenn De Gendt (42), Koen Bruggemans (41) en de Fransman Jean-Marie ‘J.M.’ Desreux (45) vormden sinds 1995 samen een band, maar gingen eind 2000 uit elkaar. Jimmy en Glenn probeerden nog een solo-carrière, maar dat draaide op niets uit. De afgelopen jaren probeerden Jimmy en Koen Get Ready! nieuw leven in te blazen met twee nieuwe groepsleden, maar ook dat kende geen succes.

In de lente van 2016 zou de band 20 jaar bestaan. Maar ook toen kwam er geen reünie tussen de vier bandleden. Het is dus tot ieders verbazing dat de bandleden weer samen zijn. Ze hebben ook al meteen een comebacksingle uitgebracht: ‘Feniks’.

Terug samen

“Weer bij elkaar komen, da’s heel natuurlijk en geleidelijk gegaan”, aldus Jimmy in Dag Allemaal. “We gingen 20 jaar Get Ready! vieren, en ik vond dat onmogelijk zonder Jean-Marie en Glenn. We bedachten het plan om op een speciaal jubileumconcert met z’n vieren nog eens ‘Diep’ te brengen.”

“We spraken weer af en hielden contact. Want we vonden allemaal dat onze reünie méér om het lijf moest hebben dan nog eens dat ene liedje samen zingen. De draad opnemen waar we hem hadden laten liggen, dát werd het plan. We zijn allemaal veertigers, hé. Als we dit wilden doen, moest het nu gebeuren.”

“Zo verschijnt er over enkele weken een dubbele verzamel-cd met onze grootste hits. We hebben ook al een geweldige volgende single klaar. Én er is een gloednieuw album in de maak. In samenwerking met meerdere artiesten, die je niet meteen aan Get Ready! zou linken. Geloof me, de verrassing zal groot zijn”, aldus Koen.

We zijn alvast benieuwd of hun comeback succesvol zal worden of dat hun muziekcarrière toch eerder passé is. Wat denken jullie?

Wat is jouw mening?