Nieuwe grote uitdaging voor Johny Voners (Xavier uit F.C. De Kampioenen)

Johny Voners (71) moet iets totaal anders gaan doen dan wat hij voorheen altijd gedaan heeft. Jarenlang heeft hij de rol van ‘Xavier’ in F.C. De Kampioenen gespeeld. Hier kon hij de lollige man uithangen die houdt van pintjes bier. Maar in zijn nieuwe uitdaging moet hij een hele andere rol op zich nemen. 

Vanaf zestien januari is hij te zien in ‘Amigo’s’, een nieuw programma op VTM. Het is eveneens een komische serie over vijf criminelen die na hun celstraf samen een restaurant beginnen in een oud bordeel.

Zo zal Johny Voners de rol van Berten vertolken. Een doodbrave man, tot hij zijn echtgenote betrapte in bed met een ander. Toen sloegen zijn stoppen door en sloeg hij in het hoofd met een bijl. Hij lijkt de braafste te zijn onder de Amigo’s, tot hij opnieuw een kapitale fout begaat…

Maar hij moet zijn rol van Xavier Waterslaeghers wél in zijn achterhoofd houden. Want in mei vliegt hij samen met zijn collega’s van F.C. De Kampioenen naar Zuid-Afrika, om daar de derde film op te nemen van F.C. De Kampioenen.

Wat is jouw mening?