Liefde voor dieren kan héél ver gaan, zo ver zelfs dat het fout is… Dat bewijst deze vrouw

De liefde voor een dier kan soms ver gaan, héél ver zelfs… Een 42-jarige vrouw heeft een negenjarige Pomeriaan genaamd ‘Foxy’. Deze hond diende geopereerd te worden aan een ophoping van calcium in haar borst én ook tandheelkundig had het hondje een operatie nodig. Maar zijn bazinnetje had daar helaas het geld niet voor, en daarom deed ze het volgende…

De 42-jarige Christy Cutliff vond er niets beters op, dan zichzelf in te schrijven op een datingsite, en haar te laten betalen per date. Met andere woorden: ze verkoopt zichzelf om de operatie van haar hond te kunnen betalen. En gek genoeg, heeft het nog gewerkt ook.

Christy woont in Orlando, Florida. Ze vond via de datingsite een rijke aanbidder, Frank Befera (47), die haar 1.300 dollar betaalde, zodat ze de hond kon laten opereren.

Dit deed hij bovenop het geld dat hij betaalde om met haar op een eerste date te gaan via de website ‘What’s Your Price’. De negenjarige Foxy kwam er weer helemaal bovenop. “Ze doet het goed sinds haar operatie. Ze is heel gelukkig”, aldus Christy.

“Ze sliep altijd. Blijkbaar is dat een teken bij honden om te weten dat er iets mis is. Maar nu is ze weer heel levendig, heel alert en zeurt ze altijd om snoepjes”, lacht ze.

En hoe het met haar aanbidder zit? Ze zijn onafscheidelijk geworden sinds hun eerste date in 2014. Ze vormen samen een koppel. “Ik ben zo blij dat ik Frank heb leren kennen”, vertelt ze. “Dankzij ‘What’s Your Price’ heb ik nu twee grote liefdes in mijn leven. Frank en Foxy.”

Hoewel de datingsite in het begin niet echt voor haar idee was. Zij vonden dat jezelf laten betalen voor een date niet bepaald romantisch was, en dat mannen investeren in hun liefdesleven, wat hun hart hun zegt. Verder zijn er op de website twee opties. Vrouwen die op zoek zijn naar rijke mannen, of rijke mannen die op zoek zijn naar aantrekkelijke vrouwen.

schermafbeelding-2016-12-29-om-17-05-03 schermafbeelding-2016-12-29-om-17-04-22

Wat is jouw mening?