Michel Van Den Brande doet zeer harde uitspraken over zijn Sofie: “Kan mijn kinderen begrijpen”

Michel Van Den Brande (55) zit gevangen tussen zijn kinderen en zijn Sofie (45). De twee beleefden al turbulente tijden en het is nog niet voorbij.

Michel’s kinderen Jessie (29) en Dylan (24) willen Sofie geen kans geven. “Dit is natuurlijk jammer voor Sofie, maar mijn kinderen zijn oud en wijs genoeg om daar zélf een beslissing in te nemen. Jessie en Dylan zijn meerderjarig, hé. Ik kan moeilijk nog tegen hen zeggen dat ze met Sofie móeten praten. Dat ze haar niet als hun stiefmama willen zien, daar heb ik zelfs alle begrip voor”, verrast Michel in TV-Familie.

“Mijn zoon vindt dat hij zijn vader kwijt is sinds ik met Sofie ben. Mijn dochter is van mening dat Sofie mij van haar heeft afgepakt. Ze kunnen maar niet aan haar wennen. Ik blijf achter m’n kinderen staan. Absoluut. Zij komen op de eerste plaats. Al moeten ze nu ook weer niet mijn hele leven bepalen. Als ik gelukkig wil zijn met Sofie, is dat mijn zaak. Ik zal haar niet laten vallen omdat mijn zoon en dochter haar geen kans willen geven.”

Wat is jouw mening?