Het beloven zeer spannende weken te worden in ‘Familie’

Het beloven twee spannende weken te worden bij Familie! Dat verraadt TV-Familie. Zij konden al twee weken vooruitblikken in de serie. En wat belooft het spannend te worden, zeg! Lees het artikel vooral niét verder als je nog geen hoogte wilt krijgen over wat er de komende weken te gebeuren staat.

Zo wordt Peter Vandenbossche overvallen wanneer hij onderweg is naar Isabelle Gallo. De gemaskerde man die hem aanviel kan ontsnappen. Niko lijdt aan slapeloosheid en vraagt aan Leen om zware slaappillen te geven. Zjef maakt zich zorgen om Niko en beslist om een weekendje bij hem door te brengen. Maar daar wordt hij zelf doodmoe van.

Bart, Faroud en Brinck worden door Isabelle Gallo gemanipuleerd om naar een autokerkhof te gaan, waardoor ze op hun hoede zullen moeten zijn. Bart maakt zich ook ernstig zorgen om de veiligheid van Trudy en zijn kinderen.

Mieke gaat bij Lars ten rade over haar relatie. Het gaat namelijk niet goed in haar relatie met Wim. Ze heeft moeite met het stiefmoederschap. Simon zal ook iedereen verrassen met zijn nieuwe job.

Wat is jouw mening?