Dochter van Olympische sprinter Tyson Gay doodgeschoten door onbekenden

De dochter van de bekende Olympische sprinter Tyson Gay is doodgeschoten. Trinity Gay was amper vijftien jaar oud en overleed aan haar verwondingen nadat ze een schotwonde in haar nek kreeg.

De schotwonde in haar nek kreeg ze nadat er schietpartij was in een restaurant in Lexington, waarbij ze een schotwonde in haar nek kreeg. Ze werd meteen naar het ziekenhuis gebracht, waar ze uiteindelijk overleed aan haar verwondingen. Haar overlijden is vastgesteld iets voor 5 uur deze ochtend.

Ze zou gevangen gezeten hebben tussen twee auto’s die op elkaar schoten aan het Cook Out-restaurant. Na het voorval gingen beide auto’s er vandoor. De politie bevestigd dat het meisje geen passagier was van één van de auto’s.

De politie is nu twee mannen aan het ondervragen die voldoen aan de omschrijving van getuigen. De school waar Trinity heen ging én waar ze zeer succesvol was, zegt geschokt te zijn met de dood van Trinity Gay. “Dat het leven van zo’n beloftevol meisje zo kort en bruut moet eindigen. We getuigen ons medeleven aan de familie.”

Wat is jouw mening?