Dierenbeulen steken vuurwerk in achterste van kat

Hoewel oud op nieuw al verschrikkelijk is voor vele dieren die bang hebben van vuurwerk, zagen ook dierenbeulen hun kans met nieuwjaar. Dat moest Eric Fluit ondervinden nadat hij zijn lieve poes terugvond… De dierenbeulen hadden vuurwerk in het achterste van de poes gestoken.

“Bedankt dierenbeulen die vuurwerk in dieren stoppen. Nu is ze dood!!!!!!”, dat is de tekst die Eric Fluit uit Amersfoort rond heeft gedeeld in zijn wijk volgens Hart van Nederland. Daarbij heeft hij ook een afbeelding van zijn poes Luna erbij staan.

Luna kwam al een paar dagen niet naar huis. En Eric, haar baasje, kon haar nergens vinden. Maar uiteindelijk na een paar dagen, kwam Luna dan toch naar binnen via het kattenluikje. Hij zag meteen dat zijn kat ernstig verminkt was aan haar achterwerk.

Hij reed er nog mee naar de dierenarts, maar deze besloot om de kat uit zijn lijden te verlossen. De man heeft klacht ingediend bij de politie.

Aandacht: Dit bericht ging vandaag viraal en werd massaal gedeeld, maar ook wij zagen later pas dat dit een bericht van 2013 is. Toch besloten wij om dit op de website te laten staan, omdat dit niet meer mag gebeuren én de daders die deze kat gruwelijk mishandeld hebben spijt mogen hebben van hun daden!

 

Wat is jouw mening?